Angels Rule bestaat uit vocalisten Anneke Miggiels, Marlies Driessen, Caroline Ermers en Roel Verheggen. Voor de instrumentale begeleiding tekenen Robert Lemmens (toetsen) en Maarten Jung (gitaar).
Angels Rule bestaat uit vocalisten Anneke Miggiels, Marlies Driessen, Caroline Ermers en Roel Verheggen. Voor de instrumentale begeleiding tekenen Robert Lemmens (toetsen) en Maarten Jung (gitaar). (Foto: )

Angels Rule geeft tóch sfeervolle Kerstconcerten

  •   keer gelezen

REGIO | Ze hadden een prachtige nieuwe Kerstshow voorbereid, maar de coronamaatregelen gooiden roet in het eten. ‘Sparkling Christmas’ zoals dat gepland stond in de schouwburgen van Cuijk en Venray is verplaatst naar volgend jaar. En toch willen de leden van Angels Rule hun publiek de mogelijkheid bieden van een Kerstconcert te genieten.

Roel Verheggen licht toe: ‘We hebben uiteraard alle begrip voor de nieuwe maatregelen en zijn blij dat de geplande shows verplaatst konden worden naar volgend jaar. Maar we horen ook dat mensen, zeker in deze tijd, behoefte hebben aan muziek. Daarom zijn we gaan kijken naar mogelijkheden om toch een Kerstconcert te geven. Een beetje licht in de duisternis.’ Marlies Driessen is ook blij dat er toch een concert komt: ‘We treden op in de kerken van Lottum en Overloon. Daar kunnen we op een veilige manier en rekening houdend met de 1,5 meter maatregel zo’n 125 mensen ontvangen. Uiteraard moeten mensen een geldige QR-code hebben om binnen te komen.’

De sfeervolle en intieme concerten vinden plaats op 18 december in de Gertrudiskerk in Lottum en 19 december in de Theobalduskerk in Overloon. Aanvang is 15.30u; kaartjes kosten €12,50 en zijn verkrijgbaar via www.angelsrule.nl

Meer berichten