<p>Het Winterfestijn gaat niet door.</p>

Het Winterfestijn gaat niet door.

Gedwongen streep door Winterfestijn in Mill

  •   keer gelezen

MILL | De organisatie van het Winterfestijn in Mill heeft besloten om het evenement, dat tevens zou dienen als afscheid van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert, te annuleren. “Jammer genoeg laat de huidige coronasituatie een vorm van ‘elkaar ontmoeten’ nu niet toe. Het is niet anders. Gezondheid en veiligheid gaan boven alles”, aldus de werkgroep.

“We hadden het originele plan van het Winterfestijn al teruggebracht naar enkele alternatieve mogelijkheden maar helaas zijn ook deze niet haalbaar. Daarom hebben we als werkgroep, ingegeven door alle ontwikkelingen rond het coronavirus en de bijbehorende maatregelen, moeten besluiten het Winterfestijn te annuleren. Dit hebben we in goed overleg met de gemeente Mill en Sint Hubert besloten.”

Diner aandacht voor elkaar
Ook de ‘Diners aandacht voor elkaar’ kunnen helaas niet doorgaan. “Ook al zijn deze diners kleinschaliger van aard, we kunnen ook dit initiatief niet op een verantwoorde manier organiseren. Hierover is inmiddels contact geweest met de betrokken organisaties”, verduidelijkt de werkgroep. “Als organiserende werkgroep onder de vlag van Ontdek Mill willen we echter op een later moment alsnog een moment van ontmoeting en terugkijken op deze mooie gemeente Mill en Sint Hubert organiseren. Wanneer, in welke vorm en waar, dat gaan we verder uitwerken. Wij wensen ondanks deze lastige tijd iedereen fijne feestdagen en zodra er nieuws is over een ander moment van ontmoeting en afscheid van de zelfstandige gemeente Mill en Sint Hubert laten we dat weten.”
Meer informatie is te vinden op www.winter-festijn.nl 

Meer berichten