Boodschappenlijstjes voor de kerstpakkettenactie in Cuijk.
Boodschappenlijstjes voor de kerstpakkettenactie in Cuijk. Foto: Werkgroep Kerstpakketten van de gezamenlijke kerken Cuijk

Gezamenlijke kerken houden kerstpakkettenactie in Cuijk

Human Interest 615 keer gelezen

CUIJK | De gezamenlijke Cuijkse kerken en het Merletcollege houden dit najaar opnieuw een kerstpakkettenactie. Deze kerstpakketten zijn bedoeld voor inwoners van de gemeente Cuijk die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

“Het feestelijke lichtpuntje in de donkere decemberdagen, is soms maar een klein lichtje. Maar in totale duisternis geeft een kleine vlam heel veel hoop. Hoe meer lichtjes er aangestoken worden, hoe lichter het wordt. Een Cuijkse traditie die al jaren lichtpuntjes verspreidt, is de Kerstpakkettenactie van de Cuijkse kerken. Samen kunnen we hoopvolle lichtjes zijn. De leerlingen en docenten van het Merletcollege vullen per klas een kerstpakket voor mensen die een extraatje verdienen. Helpt u ook mee?”, luidt de oproep van de werkgroep.

Inzamelen
Op zaterdag 18 december zamelen vrijwilligers levensmiddelen in voor het samenstellen van de kerstpakketten in Cuijk. Bij Jumbo, in het winkelcentrum en bij Jan Linders is er van 10.00 tot 14.00 uur de mogelijkheid artikelen in te leveren. Dat kan dan ook in de Sint Martinuskerk. Elke bijdrage is welkom. “De kleinste vlam geeft de meeste hoop. Voor wie bent u die vlam? Namens alle gezinnen die een pakket krijgen: dank u wel!” Vragen over de actie zijn te stellen aan de vrijwilligers of er kan contact worden opgenomen met het secretariaat van de Sint Martinuskerk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant