Peter ten Haaf (links) en voorzitter Rob Hoffmann van SIOL bezegelen de samenwerking.
Peter ten Haaf (links) en voorzitter Rob Hoffmann van SIOL bezegelen de samenwerking. Foto: Gerno de Haas

Peter ten Haaf keert terug als trainer bij vierdeklasser SIOL

Voetbal 2.121 keer gelezen

KATWIJK | Peter ten Haaf keert terug als trainer bij vierdeklasser SIOL. De oefenmeester uit Groesbeek (38) gaat beginnen aan zijn tweede termijn als hoofcoach in Katwijk, waar hij -samen met duocoach Maarten Hendriks- voorheen successen boekte.

Voorzitter Rob Hoffmann is blij dat het gelukt is om Ten Haaf enthousiast te krijgen voor een nieuw hoofdstuk bij de club waar hij al 30 jaar lid van is. In zijn eerste periode (2014-2017) bracht Ten Haaf SIOL van de zesde naar de vierde klasse. “Bij de gesprekken die de afgelopen weken gevoerd zijn, spat het enthousiasme en gedrevenheid er van af en dat zal ongetwijfeld ook zijn effect hebben op de selectie voor het nieuwe seizoen. Dat zie ik nu ook al terug bij de mensen die betrokken waren bij de invulling van deze functie”, vertelt Hoffmann. 

Jeugd inpassen
Ten Haaf geeft zelf aan dat hij altijd al wist ooit als hoofdtrainer terug te keren bij SIOL en komend seizoen is het na één seizoen Achilles’29 en drie jaargangen bij VV Heijen al zo ver. “Ik zie het als een belangrijke taak om de eigen jeugd, die er volop aankomt, de komende jaren succesvol in te passen bij SIOL 1. De club is de afgelopen jaren enorm gegroeid en juist dan is het belangrijk om te zorgen dat de cultuur die SIOL zo kenmerkt, ook bij de hoogste teams zichtbaar is. Dat is mij als clubman wel toevertrouwd.”
In het verleden was Ten Haaf ook werkzaam bij Kolping Dynamo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant