De ondernemers in het centrum van Gennep pakken zondag 19 december uit met een speciale Kerstkoopzondag.
De ondernemers in het centrum van Gennep pakken zondag 19 december uit met een speciale Kerstkoopzondag. Foto: Frank Kersten

Kom lekker kerstshoppen op koopzondag in Gennep

Centrum 202 keer gelezen

GENNEP | De Gennepse ondernemers pakken kerstkoopzondag 19 december groots uit en de winkelstraten, de winkels en de horecazaken zien er prachtig uit. Alles wat je nodig hebt voor fijne feestdagen vind je in Gennep: kerstcadeaus zoals speelgoed, boeken, sieraden, parfum, lingerie, elektronica, kleding en kerstversieringen. 

Maar ook als je geen cadeaus zoekt kun je zelf nog lekker shoppen voor een feestelijke outfit, mooie interieurartikelen of een uitbundig kerstboeket. In de cafés en restaurants kun je terecht voor heerlijke drankjes, lunch, borrelen, een vroeg diner en nog meer gezelligheid! De December Actie is nog in volle gang; tot en met 31 december krijg je bij besteding van 5,00 euro een spaarzegel en maak je kans op prachtige prijzen, waaronder dit jaar zelfs 4x2 minuten gratis shoppen. Gebleken is dat de mensen in ons land deze laatste 2 jaar de grote steden mijden en graag dichterbij huis winkelen. En dat is wat Gennep de consument biedt; ondernemers maken van het winkelen een echte beleving, in de speciaalzaken krijg je oprechte aandacht, eerlijk advies en er hangt een ongedwongen sfeer.
Tijdens kerstkoopzondag 19 december zijn de winkels geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Meer informatie via www.visitgennep.nl of volg @VisitGennep (via Facebook en Instagram).

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant