Nu staan er nog bouwhekken, maar vanaf komende vrijdag wordt de doorgaande weg in Wanroij voor ruim twee weken opengesteld.
Nu staan er nog bouwhekken, maar vanaf komende vrijdag wordt de doorgaande weg in Wanroij voor ruim twee weken opengesteld. Foto: Gemeente Sint Anthonis

N602: Weg in Wanroij vanaf vrijdag ruim twee weken open

Verkeer en vervoer 871 keer gelezen

WANROIJ | Nu staan er in de Dorpsstraat nog bouwhekken van de aannemer, maar vanaf komende vrijdag 24 december wordt de doorgaande weg N602 in Wanroij gedurende ruim 2 weken opengesteld voor autoverkeer. Op 10 januari in het nieuwe jaar beginnen de stratenmakers aan het laatste deel van het herstelwerk.

Sinds begin november wordt er in de Dorpsstraat gewerkt in een 220 meter lang werkvak dat zich bevindt tussen de zijwegen Beekstraat en Hoevensestraat. Nadat in dit werkvak de fundering is vernieuwd, rioolaansluitingen zijn vervangen en nieuwe straatkolken zijn geplaatst, worden nu de rijbaan met fietsstroken beklinkerd. Komende donderdag bereiken de stratenmakers het voorlopige eindpunt, de afslag Hoevenstraat.

Bereikbaarheid
Tijdens het kerstreces van de stratenmakers, dat vanaf 24 december tot 10 januari 2022 duurt, is de doorgaande weg volledig open voor autoverkeer, evenals voor fietsers. Inwoners kunnen tijdens kerst naar de kerk, terwijl de middenstand en dienstverleners prima bereikbaar zijn. Omdat de voetpaden in het huidige werkvak pas later worden aangepast, moeten voetgangers hier in de passage tussen Beekstraat en Hoevensestraat wel rekening mee houden.
Op 10 januari begint de aannemer aan het laatste deel van het karwei in Wanroij, het wegvak tussen de zijwegen Hoevensestraat en Hapseweg. Net als in eerdere fasen van het hersteltraject, gebeurt dit in twee delen. Volgens planning worden de werkzaamheden voor het carnaval afgerond.
Meer info: www.sintanthonis.nl/n602

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant