VV Sambeek moet op zoek naar een opvolger voor John Klaassens.
VV Sambeek moet op zoek naar een opvolger voor John Klaassens. Foto: VV Sambeek

Sambeek-trainer John Klaassens komende zomer met pensioen

Voetbal 1.052 keer gelezen

SAMBEEK | Voetbalvereniging Sambeek moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer. John Klaassens, de huidige coach van de vijfdeklasser, heeft aangegeven komende zomer met trainerspensioen te gaan. “John is nu twee jaar werkzaam als hoofdtrainer bij onze vereniging. Hij overwoog destijds al te stoppen, maar had al met zijn gezin gedeeld dat hij dit zou heroverwegen wanneer vv Sambeek voorbij zou komen. De rest is geschiedenis”, aldus clubvoorzitter Antwan Ebben.

Op de officiële website van VV Sambeek schrijft Ebben: “Wat zou het mooi zijn wanneer John zijn betrokken periode bij VV Sambeek zou kunnen afsluiten met een prijs. En dat is niet ondenkbeeldig, kijkend naar de stand op de ranglijst. Sambeek doet overtuigend mee om de hoogste posities in de vijfde klasse. Daarnaast kennen we John als een waar sportman en professional, waarmee we ons als vereniging verzekerd weten van een meer dan betrokken trainer tot aan het einde van het seizoen.”
VV Sambeek staat na negen speelronden op een vierde plaats in de vijfde klasse D, op slechts drie punten achterstand van koploper Leunen. Trainers die interesse hebben in de vrijgekomen vacature kunnen hun interesse kenbaar maken door hun CV te sturen naar voorzitter@vvsambeek.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant