De Land van Cuijkse boeren houden twee leuke kerstactiviteiten.
De Land van Cuijkse boeren houden twee leuke kerstactiviteiten. Foto: Land van Cuijk Boert Bewust

Boeren houden verlichte boerderijpuzzeltocht door Land van Cuijk

Landbouw / Visserij 997 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | In het Land van Cuijk organiseren Land van Cuijk Boert Bewust en ZLTO Land van Cuijk ook dit jaar weer ‘Boeren en tuinders pakken tuinders uit wintereditie’. De boeren pakken uit met een boerenkerstfoto actie en een verlichte boerderijentocht op donderdag 30 december.

Samen aan de slag tegen verveling deze extra lange kerstvakantie. Maak een boerenkerststalfoto. Kinderen (en hun ouders) kunnen een leuke, grappige of schattige foto insturen van hun kerststal, hun huisdier, op een boerderij: als het maar iets met boeren, dieren of een stal te maken heeft. Mail die naar info@landvancuijkboertbewust.nl. De foto’s komen op social media en de publieksprijs gaat naar de foto met de meeste likes en deelacties.

Verlichte boerderijpuzzeltocht
Boeren verlichten aan een route van 25 kilometer in het Land van Cuijk-Noord hun boerderijen. Op donderdag 30 december pakken ze extra uit met een puzzeltocht, uitgezet met verlichte letters. De deelnemers rijden vanuit een zelfgekozen startpunt de route, verzamelen de letters en maken de slagzin af. De oplossing kunnen ze mailen naar info@landvancuijkboertbewust.nl. Op 6 januari worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Aanmelden kan via www.boerenentuinderspakkenuitmetkerst.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant