Leen Gelders (Scouting Mill) ontvangt het bedrag uit handen van Gijs Nuijen van Boekestijn Transport.
Leen Gelders (Scouting Mill) ontvangt het bedrag uit handen van Gijs Nuijen van Boekestijn Transport. Foto: Cockie Kremers

Scouting Mill ontvangt 500 euro van Boekestijn Transport

Algemeen 1.472 keer gelezen

MILL | Scouting Mill heeft afgelopen week een bedrag van 500 euro gewonnen bij de actie die Boekestijn Transport Service had opgezet in het kader van het Winterfestijn. Dat festival ging uiteindelijk niet door, maar de puzzel die opgelost moest worden, vond wél doorgang. Met de Scouting als winnaar.

Deelnemers konden hun antwoorden insturen en daarbij aangeven aan welke club of vereniging zij de hoofdprijs van 500 euro zouden willen schenken. Er kwamen heel veel mailtjes en briefjes met oplossingen binnen en ruim vijftig verschillende clubs, verenigingen en organisaties werden genomineerd voor de hoofdprijs. Uit alle inzendingen werd de mail van Hannie Hermsen getrokken en, naast alle juiste antwoorden, gaf zij aan dat Scouting Mill het bedrag van 500 euro zou moeten krijgen.

Uitreiking
Afgelopen week nam Leen Gelders, secretaris van Scouting Mill, de bijbehorende cheque in ontvangst op het kantoor van Boekestijn Transport Service in Mill. Uit handen van Gijs Nuijen, general manager bij Boekestijn, ontving zij het geldbedrag, bloemen en de felicitaties.
Boekestijn Transport Service heeft regelmatig vacatures. Meer weten over het transportbedrijf? Surf dan naar www.boekestijntransport.com 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant