Lichelle van Gent-Rambi van De Hippe Shop in het centrum van Cuijk.
Lichelle van Gent-Rambi van De Hippe Shop in het centrum van Cuijk. Foto: De Hippe Shop

Crowdfunding gelukt: De Hippe Shop in Cuijk kan verhuizen

Zakelijk 3.090 keer gelezen

CUIJK | De crowdfundingsactie van De Hippe Shop in Cuijk is geslaagd. Via het platform CrowdAboutNow haalde eigenaresse Lichelle van Gent-Rambi de benodigde 60.000 euro op om met haar winkel te kunnen verhuizen naar het voormalige Intertoys-pand in Cuijk-centrum. 

“Ik wil iedereen die een steentje heeft bijgedragen bedanken voor al het vertrouwen en steun”, laat Lichelle op haar Facebook-account weten. “We gaan officieel uitbreiden en verhuizen naar de nieuwe locatie. Dit (resultaat) is geweldig en voelt hartverwarmend aan! Door de crowdfundingsactie weten we zeker dat Cuijk onze uitbreiding ziet zitten en dat ze de nieuwe prachtige winkel een aanwinst vinden.”

Doorontwikkelen
Dankzij het door tientallen ‘investeerders’ opgehaalde budget kan De Hippe Shop naar het voormalige pand van de Intertoys aan de Korte Molenstraat in Cuijk. “We verhuizen naar een grotere plek om door te ontwikkelen. Zo is er meer ruimte voor het presenteren van al het moois wat we hebben. Ook kunnen we pashokjes creëren, een speelhoek voor kids maken én krijgen we een ruimte voor het organiseren van toffe events!”
Meer informatie via hippeshop.nl


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant