Het gemeentenieuws van het Land van Cuijk wordt in 2022 elke week gepubliceerd in De Maas Driehoek.
Het gemeentenieuws van het Land van Cuijk wordt in 2022 elke week gepubliceerd in De Maas Driehoek. Foto: Gemeente Land van Cuijk

Gemeentenieuws Land van Cuijk in De Maas Driehoek

Algemeen 11.598 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | De gemeente Land van Cuijk zal in 2022 het gemeentenieuws (blijven) publiceren in De Maas Driehoek. “We bedienen de gehele regio en slagen er dankzij de krant, Kliknieuws én onze social media in alle doelgroepen -jong en oud- te bereiken”, weet kantoormanager Kees Bentvelsen van De Maas Driehoek.

Samen met Arena Lokaal (dat Grave, Gassel, Escharen en Velp bedient) zal De Maas Driehoek elke week het gemeentenieuws van de nieuwe fusiegemeente Land van Cuijk publiceren. Daarin staat onder meer gemeentelijk nieuws, de verleende vergunningen en raadsinformatie. “Als oudste weekblad van de regio zijn we er uiteraard erg blij mee dat de nieuwe gemeente -net als de gemeente Gennep- het vertrouwen heeft uitgesproken dat wij het ideale medium zijn om het gemeentenieuws in te publiceren”, zegt hij.

Altijd actueel
Volgens Bentvelsen speelt mee dat De Maas Driehoek met Kliknieuws.nl naast een uitstekend gelezen krant ook beschikt over een online nieuwsmedium, waarop elke dag actualiteiten worden gedeeld met onze lezers. Op deze website is ook wekelijks het gemeentenieuws digitaal terug te lezen. “Dankzij Kliknieuws kunnen wij onze lezers voorzien van het nieuws op het moment dat het gebeurt inclusief aankondigingen op Facebook en Twitter. Dat doen we bij calamiteiten, maar ook bij maatschappelijke en politieke ontwikkelingen of in het amateurvoetbal. Neem de recente gemeenteraadsverkiezingen. De uitslag stond dezelfde avond al online. In de krant volgen dan de reacties en bespiegelingen. Zo ben je altijd actueel”, benadrukt Bentvelsen. “De combinatie papier en online maakt De Maas Driehoek een ijzersterk nieuwsmedium dat door jong en oud gelezen wordt.”

Eigen bezorgafdeling
Bijkomend voordeel is dat Talvi Mediacentrum over een eigen bezorgafdeling beschikt. “Ook het feit dat de krant bij klachten wordt nabezorgd en we meerdere afhaalpunten hebben in het Land van Cuijk, heeft meegespeeld in de keuze van de gemeente.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant