<p>Het Senioren Hobby Centrum in Mill.</p>

Het Senioren Hobby Centrum in Mill.

(Foto: Cockie Kremers)

Samen gezellig hobbyen bij het Senioren Hobby Centrum in Mill

  •   keer gelezen

MILL | Een hobby is een liefhebberij of bezigheid ter ontspanning voor in de vrije tijd. Een hobby wordt uitgevoerd voor het plezier, en niet als betaald werk. Een hobby is een veelal persoonlijke aangelegenheid waarbij voldoening voorop staat. De keuze is om deelnemer te worden van het Senioren Hobby Centrum (SHC) in Mill. 

Het uitvoeren van een hobby kan ook kennis, ervaring en vaardigheid opleveren. “Samen met anderen actief zijn, samen leren van elkaar. Besef dat niets moet, en dat er dus altijd een alternatief is. Hier moet niets, hier ben jij vrij, hier mag jij zelf veel bepalen.”
Binnenkort hoopt het SHC weer de deuren in Mill te openen voor haast alle hobbygroepen (Bloemschikken, Boetseren, Quilten, Metaal, Hout bewerking, Modelbouw, Tekenen, Schilderen, Stamboom Café, Glas in Lood, Gitaar spelen, Koken, Koperbewerking, Fotografie) en de talen: Frans, Duits, Engels, Spaans. Deelnemers komen uit het gehele Land van Cuijk. Zin om mee te doen? Informeer bij Ans Bardoel, 06-34484961, info@seniorenhobbycentrum.nl tel of kijk op www.seniorenhobbycentrum.nl 

Meer berichten