<p>De eerste inzameling van oud-papier &#39;nieuwe stijl&#39; in Overloon is prima verlopen.</p>

De eerste inzameling van oud-papier 'nieuwe stijl' in Overloon is prima verlopen.

(Foto: Albert Hendriks)

Eerste inzameling oud-papier in Overloon probleemloos verlopen

  •   keer gelezen

OVERLOON | De eerste inzameling van het oud-papier ‘nieuwe stijl’ door het Sint Theobaldusgilde in Overloon is zaterdag probleemloos verlopen Er was meer dan voldoende ruimte en er waren geen files. “Het verloopt gestroomlijnd”, aldus het gilde.

Het Sint Theobaldusgilde staat al vanaf 1977 in weer en wind voor bewoners klaar om oud-papier huis-aan-huis in te zamelen, maar door de keuze van de nieuwe gemeente Land van Cuijk kan en mag dit niet meer. “Het Sint Theobaldusgilde zal nu op een andere manier voor u klaar staan, zodat u toch u oud-papier kunt afvoeren en u het niet bij het restafval hoeft te doen. Dit vraagt wel enige medewerking van u. Het oud-papier zal naar de locatie De Oude Molen in Overloon (nabij de zendmast) gebracht moeten worden, waar onze leden voor u klaar zullen staan”, leggen de organisatoren van de inzamling uit. “Om de toestroom van auto’s te beperken kunt u er ook voor kiezen om het papier van uw buren, ouders, of een slecht ter been zijnde persoon mee te nemen. Voor het Sint Theobaldusgilde is dit een nieuwe manier van het inzamelen van het oud-papier. Mocht het hier en daar nog niet soepel verlopen, dan hopen wij op u begrip.”
De eerstvolgende inzameling van oud-papier is op zaterdag 29 januari van 9.00 uur tot 12.00 uur bij De Oude Molen te Overloon.

Meer berichten