De Looierij heeft de poorten weer gesloten. Op het hek een screenshot van het artikel op Kliknieuws over de sluiting.
De Looierij heeft de poorten weer gesloten. Op het hek een screenshot van het artikel op Kliknieuws over de sluiting. Foto: Persbureau SK-Media

Lunchroom De Looierij sluit om gedwongen sluiting te voorkomen

Algemeen 2.624 keer gelezen

CUIJK | Om een gedwongen sluiting te voorkomen, heeft de exploitant van Lunchroom de Looierij in Cuijk na een goed gesprek met waarnemend burgemeester Wim Hillenaar besloten om zelf de lunchroom te sluiten. 

Sinds de invoer van de huidige coronamaatregelen heeft de exploitant van De Looierij de lunchroom toch enkele dagen geopend. Na diverse gesprekken is een handhavingsactie ingezet in de vorm van een dwangsom. Ook dit leidde niet tot een sluiting. Hierdoor had de gemeente geen andere keuze dan overgaan op een gedwongen sluiting. Gelukkig kon dit voorkomen worden door het besluit van de exploitant om de lunchroom te sluiten tot de coronamaatregelen het weer toelaten. Burgemeester Hillenaar: “We begrijpen de noodzaak om geopend te blijven en de frustratie omdat dit niet kan. Het is onze taak als gemeente om het landelijke beleid te volgen en hierop te handhaven. We hopen dat er snel meer mogelijk is.”
Huub Niessen wilde tegenover De Maas Driehoek niet reageren.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant