De Maas Driehoek zoekt een nieuwe hoofdredacteur...
De Maas Driehoek zoekt een nieuwe hoofdredacteur... (Foto: Talvi Mediacentrum)

Word jij de nieuwe hoofdredacteur van De Maas Driehoek?

  •   keer gelezen

Het leuke aan de functie hoofdredacteur? Geen dag is hetzelfde, je leert een hoop mensen kennen en er gaan deuren voor je open die anders gesloten zouden blijven! Je betekent echt wat voor de lokale samenleving. Iets voor jou?

In onze huis-aan-huis krant ‘De Maas Driehoek’ en op de bijbehorende nieuwssite Kliknieuws.nl staat lokaal nieuws centraal. Als enthousiaste hoofdredacteur breng je afwisselend nieuws en informeer je inwoners over actualiteiten. Van luchtige onderwerpen tot interviews en achtergrondverhalen, jij brengt unieke content die er toe doet. Je bent verantwoordelijk voor je eigen krant en online kanalen en schrijft een belangrijk deel van redactie zelf. Daarnaast houd je regie over de overige content die je uitbesteed aan freelancers. 

Vind jij het leuk om mooie verhalen te schrijven en op zoek naar te gaan naar primeurs? Reageer dan! Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je maakt deel uit van een gezellig team en hebt de mogelijkheid om hybride te werken. Het dienstverband bestaat uit het aantal uren naar wens of een freelance overeenkomst.

Interesse?
De gehele vacaturetekst vind je hier. Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Kees Bentvelsen via kees@talvimediacentrum.nl of 06-4749 4622

Meer berichten