Scholarshippers elders in Noord-Brabant.
Scholarshippers elders in Noord-Brabant. Foto: Ties van Dooren

Krajicek Foundation zoekt scholarshippers in Cuijk

Sport 755 keer gelezen

CUIJK | Na Fabio Sijakovic en Aleksandar Lejic is de Krajicek Foundation samen met Cuijk Beweegt opnieuw op zoek naar een enthousiaste nieuwe scholarshipper. Vanuit de Krajicek Foundation zorgt deze scholarshipper samen met de beweegcoaches van Cuijk Beweegt en de jongerenwerkers van Sociom voor extra beweging in de wijk.

In de Cuijkse wijk De Valuwe adopteerde de foundation in september 2020 het speelveldje aan de Vierlandersdreef. Het speelveldje kreeg de naam Playground De Basket. Het is een plek waar de twee voorgaande scholarshippers samen met de beweegcoaches van Cuijk Beweegt en de jongerenwerkers van Sociom allerlei sportactiviteiten organiseerden om de jeugd in de wijk in beweging te brengen.
Cuijk Beweegt is nu op zoek naar een nieuwe scholarshipper die interesse heeft in een scholarship van de Krajicek Foundation. “Als scholarshipper organiseer je op en rondom jouw Krajicek Playground leuke en sportieve activiteiten voor kinderen uit de buurt. Als tegenprestatie ontvang je een studiebeurs van het Krajicek Foundation. Daarnaast krijg je ook toegang tot de Krajicek Academy waarin je alles leert over het werk op en rondom de Playgrounds.”
Heb je interesse of wil je informatie? Neem contact op met beweegcoach Luc via luc@negen.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant