<p>Maria van Dorst en José Coppis tonen namens Lions Club Venray Peelparel het resultaat aan Gerda van Stelten en Pim Boekelman van de Voedselbank: 1440 pakken koffie voor de Voedselbank Limburg-Noord.</p>

Maria van Dorst en José Coppis tonen namens Lions Club Venray Peelparel het resultaat aan Gerda van Stelten en Pim Boekelman van de Voedselbank: 1440 pakken koffie voor de Voedselbank Limburg-Noord.

(Foto: Lionsclub)

Ruim 1400 pakken koffie voor de Voedselbank Venray

  •   keer gelezen

OVERLOON/VENRAY | De tiende Douwe Egberts (DE) puntenactie van de Lions Club Venray Peelparel is afgerond. De DE-koffiepunten en Pickwick-theepunten die in december 2021 zijn gedoneerd in de verzameldozen zijn geteld. Met elkaar is het gelukt om voor de voedselbank Venray dit jaar 720.250 punten op te halen. “Een geweldige prestatie, die goed is voor 1440 pakken koffie”, stellen Maria van Dorst en José Coppis van de Lionsclub.

Een megagroot dankwoord aan alle puntenverzamelaars evenals de supermarkten en bouwmarkt waar de verzameldozen mochten staan. In Venray: Albert Heijn, Jan Linders en PLUS van Dijck, Jumbo (De Bleek, Veltum en Brukske), Aldi en Praxis. In Wanssum Jumbo, in Tienray Jan Linders, in Overloon PLUS Verbeeten, in Horst Jan Linders en PLUS Lucassen, in Vierlingsbeek PLUS Verbeeten en in Sevenum Jumbo. “Hopelijk lukt het Lions Club Venray Peelparel volgend jaar weer om zoveel punten in te zamelen”, aldus Van Dorst en Coppis.

Meer berichten