Het Dagkoor Cuijk.
Het Dagkoor Cuijk. Foto: Hans Schiet

Dagkoor Cuijk zoekt twee bariton/bassen

Kunst en cultuur 1.569 keer gelezen

CUIJK | Deze maand is door Dagkoor Cuijk een start gemaakt met de repetities voor het concert van 22 mei. Het koor is per direct op zoek naar minimaal twee bariton/bassen.

“De mannen kunnen dus heel gemakkelijk aanschuiven. In Cuijk en omstreken moeten toch wel twee bassen/baritons zijn die het Dagkoor willen versterken? Kom vrijblijvend een repetitie meemaken. Die vinden elke donderdag van 13.30 uur tot 15.30 uur plaats in De Blokhut in Cuijk”, legt Vera Schiet van het Dagkoor uit. “Dat is een zeer ruime locatie, goed geventileerd, prima akoestiek en we schenken gratis koffie en thee in de pauze. Het Dagkoor Cuijk is het enige koor uit Cuijk met een klassiek repertoire dat overdag repeteert. Het staat onder de artistieke leiding van Frans van de Loo, professioneel dirigent. Op het concertprogramma voor 22 mei staan mooie klassieke koorpartijen. Sopraan Kathelijne Mutsaars uit Oeffelt zingt een aantal mooie aria’s, ook samen met het koor.”

Oproep
Schiet roept mannen op: “Kom donderdagmiddag naar De Blokhut, volg vrijblijvend een repetitie en proef de prettige en gemoedelijke sfeer van het Dagkoor Cuijk. Overigens hebben we behalve voor bariton/bassen ook nog ruimte voor sopranen, tenoren en alten.”
Meer informatie via tel. 06-27520176 of dagkoor@gmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant