Bij een ernstig ongeluk in Beugen raakten vorige week twee betrokkenen zwaar gewond. Een illegale straatrace lijkt de aanleiding voor het ongeval.
Bij een ernstig ongeluk in Beugen raakten vorige week twee betrokkenen zwaar gewond. Een illegale straatrace lijkt de aanleiding voor het ongeval. Foto: Persbureau SK-Media
update

Twee verdachten opgepakt voor straatrace en ongeluk in Beugen

Politie 4.077 keer gelezen

BEUGEN | De politie heeft zaterdag een 21-jarige man opgepakt op verdenking van roekeloos rijden en het veroorzaken van het verkeersongeval afgelopen maandag in Beugen, waarbij onder meer een zwangere vrouw zwaargewond raakte. Zaterdagavond werd bekend dat nog een tweede verdachte is aangehouden. 

Uit het onderzoek, aan de hand van gesprekken met getuigen en beeldmateriaal kreeg de politie de verdachten in beeld. Zoals De Maas Driehoek donderdag al meldde, is de hoofdverdachte de 21-jarige Martijn J. uit Groesbeek. Op zaterdag 29 januari werd hij aangehouden. De politie heeft inmiddels bevestigd dat de tweede verdachte ook een inwoner van Groesbeek is. Hij is 20 jaar en van hem wordt gedacht dat hij de auto bestuurde waarmee het ongeluk werd veroorzaakt.
Bij het ongeluk raakte behalve een jonge vrouw uit Beugen ook de nu aangehouden bestuurder van een bij de illegale straatrace betrokken auto’s gewond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant