Hoe vind je de balans?
Hoe vind je de balans? Foto: Pixabay

Lezing ‘Gezond leven! Hoe vind je die Balans?’ in de bieb

Gezondheid 168 keer gelezen

CUIJK/BOXMEER | Langer gezond blijven? Wie wil dat niet? Conny Weerepas, complementair leefstijl interventie therapeut, geeft tips hierover tijdens de lezing ‘Gezond leven! Hoe vind je die Balans?’ in de Bibliotheek van Boxmeer en Cuijk  

Veel mensen lopen rond met vage, soms zelfs “chronische” klachten of wel “Verzuring”. Denk aan artrose, maag-darmproblemen, migraine, hooikoorts en allergieën etc. Een oorzaak daarvoor is vaak niet te achterhalen of mensen zijn zich er niet van bewust. De klachten worden als “ouderdomskwaaltjes” geaccepteerd of onder controle gehouden met medicijnen. Dit hoeft niet maar welke mogelijkheden zijn er dan? Je kunt verschillende, soms hele simpele, manieren inzetten om vitaler en bewuster te worden, waardoor je meer in balans komt en fitter blijft. Conny Weerepas, complementair leefstijl interventie therapeut, geeft tijdens de lezing ‘Gezond leven! Hoe vind je die Balans?’ meer inzicht en kennis op dit gebied en vertelt wat je zelf kunt.

Aanmelden noodzakelijk
De lezing is gratis bij te wonen. Het aantal deelnemers blijft beperkt en vooraf aanmelden is noodzakelijk. Aanmelden kan via www.biblioplus.nl/agenda of via de lokale bibliotheek. De lezing is te volgen op donderdag 10 februari (19.30 uur) in de Bibliotheek Boxmeer en op dinsdag 1 maart (19.30 uur) in de Bibliotheek Cuijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant