Erik Wille trapt de eerste podcast af, samen met zijn vrouw Puck Senders.
Erik Wille trapt de eerste podcast af, samen met zijn vrouw Puck Senders. Foto: Maasvallei Netwerk

Maasvallei Netwerk lanceert ondernemerspodcast

Zakelijk 306 keer gelezen

LAND VAN CUIJK | De zakelijke netwerkorganisatie voor het Land van Cuijk en Noord-Limburg, het Maasvallei Netwerk, timmert aan de weg door een nieuwe podcastserie te lanceren. Doorgewinterde ondernemers vertellen hun verhaal over hun start, de exponentiële groei en de valkuilen die ze onderweg tegenkwamen.

“Ondernemers zijn een bijzonder soort mensen” zegt Erik Wille, de eigenaar en initiatiefnemer. “Ze durven hun nek uit te steken, daarom bereiken ze vaak meer dan gemiddeld. Daarmee zie je ook vaak dat ze verkeerde keuzes maken. Ik denk dat dat een eigenschap van succes is, fouten maken. Als je nooit fouten maakt, dan groei je als ondernemer namelijk niet.”

Creativiteit en visie
Nog een interessante eigenschap van ondernemers is hun creativiteit en visie. Ze weten vaak de trend voor te zijn of soms zelfs de hype zelf te creëren. “Door deze toekomstvisie te delen, hopen we andere ondernemers in ons verzorgingsgebied te inspireren en zo de lokale economie een extra impuls te geven. We kunnen zo ontzettend veel van elkaar leren.” aldus Erik Wille, die de eerste podcast aftrapt samen met zijn vrouw Puck Senders. Het ondernemerskoppel vertelt over hun achtergrond, hun plannen en hun drive. Half februari komt de tweede podcast uit met telecom-ondernemer Paul Dubbers van het bedrijf 1Voice. In deze podcast deelt Paul zijn beste tips met mede-ondernemers.
De podcast komt tweewekelijks uit en is te beluisteren via de website en alle grote podcast-platformen. Ondernemers die willen deelnemen aan de serie kunnen contact opnemen met Erik Wille om alle details te bespreken. Meer informatie via www.maasvallei-netwerk.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant