De Goed Begintocht vindt zondag 13 februari plaats.
De Goed Begintocht vindt zondag 13 februari plaats. Foto: TWC Grave

Goed Begintocht: uitdagende veldrit door de Brabantse bossen

Sport 320 keer gelezen

ESCHAREN | Op zondag 13 februari 2022 is dan eindelijk de Goed Begintocht. Een prachtige en uitdagende veldrit door de bossen van Noordoost-Brabant, georganiseerd door TWC Grave en WV de Maaskant.

Deze tocht heeft de naam ‘Goed Begintocht’ uiteraard niet voor niets. Op 2 januari wilde men het jaar goed beginnen met deze allereerste veldrit van 2022 maar vanwege de maatregelen op dat moment rondom Covid, werd dit event verplaatst naar zondag 13 februari. Alle seinen staan nu op groen voor het doorgaan van de tocht. De afstanden die gereden kunnen worden zijn 35 en 50 kilometer. De 50 km-route is overigens gewijzigd en daarmee ook zeer geschikt voor de gravelbike. Inschrijven kan via fietssport.nl/toertochten/51226 of op de dag zelf. De starttijd is tussen 8.00 en 10.00 uur vanaf het sportpark van EGS’20 aan de Stoottroepenweg 2a in Escharen.

Uitkijken naar...
Met een opkomst van 500 deelnemers in 2020 kijkt TWC Grave en VW de Maaskant enorm uit naar de volgende editie op zondag 13 februari 2022. Voor meer informatie, kijk op de website twcgrave.nl. Deze tocht is mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor van TWC Grave en WV de Maaskant, AMP-Group B.V.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant