TV Oeffelt houdt weer een toernooi.
TV Oeffelt houdt weer een toernooi.

Inschrijving Kersten Assurantiën Open bij TV Oeffelt geopend

Sport 393 keer gelezen

OEFFELT | Van maandag 7 maart tot en met zondag 13 maart 2022 vindt bij Tennisvereniging Oeffelt het jaarlijkse Kersten Assurantien Open Toernooi plaats. “We hopen dat we het toernooi in de bekende, gemoedelijke en sportieve sfeer kunnen houden”, laat de organisatie weten.

“En waar nodig, houden we uiteraard rekening met geldende corona-maatregelen.” De wedstrijden worden in pouleverband gespeeld in de categorieën 5, 6, 7 en 8. Je kunt je inschrijven voor het damesdubbel, herendubbel en het gemengd dubbel. De finales en de strijd om de derde plaats vinden op zondag plaats. Bij een groter aantal inschrijvingen zal er ook in het voorweekend gespeeld worden (5 en 6 maart).

‘We hopen op de bekende sportieve en gemoedelijke sfeer’

Inschrijven
Inschrijven kan via www.toernooi.nl. De inschrijvingstermijn sluit op dinsdag 20 februari, de kosten voor deelname bedragen 8,50 euro per inschrijving. Inning van deze kosten gaat via cash of via pinnen in de kantine voor aanvang van de eerste wedstrijd. Er wordt gespeeld op kunstgras. “We hopen jullie weer in groten getale te mogen verwelkomen bij TV Oeffelt.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant