Op zaterdag 19 februari is de officiële opening en een open dag bij het hobbycentrum in Cuijk.
Op zaterdag 19 februari is de officiële opening en een open dag bij het hobbycentrum in Cuijk. Foto: hobbycentrum Cuijk

Officiële opening en open dag bij hobbycentrum Cuijk op 19 februari

Kunst en cultuur 360 keer gelezen

CUIJK | Op zaterdag 19 februari is van 13.00 tot 16.00 uur een Open Dag bij het hobbycentrum in Cuijk. Aan het realiseren van deze voorziening is lang gewerkt en het resultaat mag er zijn. Men kan er terecht voor de volgende hobby’s: boetseren, schilderen, houtbewerking, textiel, edelsmeden, modelbouw, glas in lood, sieraden maken, speksteen, embossing en mozaïek.

Het hobbycentrum is er voor alle leeftijden en er zijn nu reeds 75 deelnemers actief. Naast dat men er elke middag van 13.00 tot 17.00 uur terecht kan, wordt er per hobby op vaste middagen in groepjes gewerkt. De praktijk wijst uit dat dat heel goed werkt en dat daarmee ook de ontmoetingsfunctie extra betekenis krijgt. Er is bij elke hobby nog plek voor nieuwe aanmeldingen.

Opening en open dag
Het hobbycentrum, Molenstraat 47 in Cuijk, is al even aan het (proef)draaien, maar het wordt nu tijd voor een meer officiële opening en open dag. Na een besloten gedeelte voor genodigden, is iedereen op zaterdag 19 februari vanaf 13.00 uur welkom om een kijkje te nemen en te zien wat het hobbycentrum te bieden heeft. Meer informatie via tel. 06-39433313, secretaris@hobbycentrumcuijk.nl of kijk op www.hobbycentrumcuijk.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant