De band Beethoven keert 'traditiegetrouw' terug op de Lindefeesten, die begin april plaatsvinden in Sambeek.
De band Beethoven keert 'traditiegetrouw' terug op de Lindefeesten, die begin april plaatsvinden in Sambeek. Foto: Lindefeesten

De Lindefeesten starten voorverkoop voor editie 2022

Kunst en cultuur 1.141 keer gelezen

SAMBEEK | Na twee jaar afwezigheid zullen de Lindefeesten in Sambeek in april weer gaan plaatsvinden. De voorverkoop voor dit over vier dagen verspreide muziekfestival start dinsdag 22 februari.

Op vrijdag 8 april beginnen de Lindefeesten met een ‘Oktoberfest’-in-voorjaarssferen, met de energieke band ‘Wir sinds Spitze!’ als hoofdact, DJ Otto Wunderbar en Immer Hansi. De dag erop wordt het feestterrein omgedoopt tot één grote stamkroeg dankzij de band Proost!, die een show met de grootste hits en verschillende special effects zal brengen.
Goede vrijdag 15 april is voor Qmusic The Party, oftewel vier uur lang ‘foute’ muziek. Dit is een echte publiekstrekker vanwege de ‘goede foute’ muziek en vooral het feest dat deze liederen teweeg brengen. Op zaterdag 16 april tekent de bekende coverband Beethoven voor het slotoptreden. De show is volledig vernieuwd en zeer energiek qua invulling, met de hits van alle grote artiesten die voorbij trekken aan de bezoekers van de Lindefeesten.

‘Klaar voor knalfeest’
“Wij zullen zorgen dat we na twee jaar afwezigheid klaar zullen staan voor een knalfeest”, laat de organisatie weten. De voorverkoop start dinsdag 22 februari via www.lindefeesten.nl. Op de website en social media (Facebook en Insta) van het evenement is ook meer informatie te vinden over het programma en de artiesten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant