Liesbeth van Heeswijk
Liesbeth van Heeswijk Foto: Martijn Schwillens

Liesbeth van Heeswijk genomineerd voor ‘Beste Raadslid van Nederland’

Politiek 1.065 keer gelezen

HAPS | Liesbeth van Heeswijk is genomineerd voor de verkiezing tot ‘Beste Raadslid van Nederland’. De huidige fractieleider en oprichter van de partij Liberaal Land van Cuijk weet op 2 maart of ze één van de twaalf halve finalisten van deze verkiezing is.

“Liesbeth is de drijvende kracht achter Liberaal LVC en raadslid in en voor de gemeente Land van Cuijk. Een warm, mooi mens met het hart op de juiste plek. Recht door zee, ontzettend betrokken, met twee voeten in de samenleving. Je kunt van Liesbeth op aan, ook wanneer er politieke verschillen zijn. Daadkrachtig kijkt zij, écht”, luidt het oordeel van degene die Van Heeswijk heeft genomineerd. De Hapse politica werd genomineerd door dorpsgenoot en partijlid Sanne van Daal. Van Heeswijk begon haar loopbaan als raadslid bij de VVD in de gemeente Cuijk. Na een conflict met die partij richtte ze Liberaal Land van Cuijk op. Met die partij behaalde ze afgelopen november bij de herindelingsverkiezing vijf zetels.
Met de verkiezing van het ‘Beste Raadslid van Nederland’ vragen campagnebureau BKB, het Periklesinstituut, de Volkskrant, de Nieuws BV en talkshow M, aandacht voor het belang van de lokale politiek. Meer informatie over de verkiezingen of stemmen kan (tot en met 1 maart) via https://besteraadslid.nl/raadslid/liesbeth-van-heeswijk

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant