AV Sporting Boxmeer houdt een cursus hardlopen.
AV Sporting Boxmeer houdt een cursus hardlopen. Foto: AV Sporting

Cursus hardlopen voor beginners bij AV Sporting in boxmeer

Sport 918 keer gelezen

BOXMEER | AV Sporting start in maart weer met een cursus hardlopen inclusief diploma. De cursussen worden gegeven in Boxmeer en Overloon en afgerond met een Diplomaloop.

In twaalf weken tijd wordt in een rustige opbouw het hardlopen aangeleerd. De cursus wordt afgesloten met een 5km duurloop. In Maart 2022 starten we weer met een cursus in Boxmeer en in het najaar met een cursus in Overloon. Er zijn trainingen in Boxmeer en Overloon op verschillende dagen en tijden van de dag. In de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod zoals warming-up en cooling-down, hardlooptechniek, het voorkomen van blessures, voeding, schoenen en kleding.

Aanmelden
De training in Boxmeer start op 15 maart en is elke week op woensdagavond van 18.30 tot 19.30 uur op de 400 meter-baan op sportpark De Brest aan de Graafseweg 36A in Boxmeer. De cursuskosten bedragen 40,00 euro (inclusief een tijdelijk lidmaatschap van AV Sporting en verzekering voor het geval van blessures). Afsluiting van de cursus is op 11 juni met de genoemde Diplomaloop. Meer informatie of aanmelden via beginnerscommissie@avsportingboxmeer.nl. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is aanmelden via email noodzakelijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant