Eigenaresse Niki Couwenberg (links) en Mila van Kraaij van Salonniki in Boxmeer. 'We bestaan tien jaar en dat vieren we met een drietal leuke acties.'
Eigenaresse Niki Couwenberg (links) en Mila van Kraaij van Salonniki in Boxmeer. 'We bestaan tien jaar en dat vieren we met een drietal leuke acties.' Foto: Eigen foto

Salonniki in Boxmeer bestaat tien jaar: ‘Maart is actiemaand’

Zakelijk 1.357 keer gelezen

BOXMEER | Dubbel feest bij Salonniki. De schoonheidssalon in het centrum van Boxmeer bestaat tien jaar en is onlangs verhuisd. Reden om feestelijk uit te pakken, vindt eigenaresse Niki Couwenberg. “Gedurende de hele maand maart hebben we drie acties om ons 10-jarig jubileum te vieren.”

Door Martijn Schwillens

De tiende verjaardag is een mooie mijlpaal voor de 31-jarige Niki. “Toen ik tien jaar geleden in het huis van mijn ouders begon, had ik nooit verwacht dat ik nu een salon zou hebben als deze. Zonder mijn ouders was  het nooit gelukt om deze droom uit te laten komen. In ons nieuwe pand aan D’n Entrepot 1 in hartje Boxmeer heb ik de beschikking over drie cabines inclusief een duoruimte, waardoor ik nu samen met mijn fijne collega Mila (van Kraaij, red.), die nu alweer bijna een jaar in dienst is, ook twee mensen tegelijk kan behandelen. Die mogelijkheid hadden we in ons vorige pand niet.”
Salonniki pakt gedurende de feestmaand maart uit met acties die u in De Maas Driehoek van dinsdag 1 maart vindt.

‘Het nieuwe pand is top!’
Salonniki deelt het pand met Marlooks Haarsalon. De combinatie wordt dan ook veel gemaakt, waardoor iedereen weer stralend de deur bij ons uit kan lopen. Niki benadrukt: “Door de verhuizing zijn we er op alle vlakken op vooruit gegaan. Hier binnen komen is al een feestje! We hebben een gezamenlijke balie, waar we de mensen in een sfeervolle omgeving kunnen ontvangen. Sinds de verhuizing hebben we al een heleboel leuke reacties gehad. Mensen komen binnen en roepen meteen: ‘Wauw!’.”

Specialisaties
Salonniki is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverzorging in combinatie met ontspanning. “Masseren is dan ook ook een van onze specialiteiten Mensen komen hier voor die combinatie en zien al na de eerste behandeling een resultaat en voelen zich herboren. Wij werken met het merk IKSKINPERFECTION, 100% natuurlijk en zonder toevoegingen. De producten en behandelingen zijn gericht op huidverbetering, maar we zorgen ervoor dat iedereen bij elke behandeling helemaal zen wordt en echt een speciaal momentje voor zichzelf ervaart. Ook de prettige sfeer van de salon wordt enorm gewaardeerd.”
Permanente make-up, microdermabrasie en wimperverlenging behoren eveneens tot het aanbod van Salonniki, net als de gerichte aanpak van specifieke huidproblemen. “Dan moet je denken aan couperose of acne. Mensen met acne kunnen hier terecht voor een goede behandeling, waarbij deze vaak ook nog wordt vergoed door de zorgverzekering. In die zin zijn we echt een specialist.”
Meer informatie: Salonniki, D’n Entrepot 1, Boxmeer, info@salonniki.nl, www.salonniki.nl 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant