Boekel Sport won op de valreep van EGS'20.
Boekel Sport won op de valreep van EGS'20. Foto: John van Deursen
foto’s

3D: Boekel Sport herovert koppositie na winst in blessuretijd op EGS’20

Voetbal 1.687 keer gelezen

Boekel Sport lijkt klaar voor de topper tegen Excellent van komende ‘Super Thursday’ (die avond is ook Melderslo-Handel). De formatie van trainer Marc van de Ven versloeg EGS’20 zondag in blessuretijd met 1-0 door een doelpunt van Rens van der Wijst en heroverde daarmee de koppositie in de derde klasse D.

De enige wedstrijd in deze klasse die zondag doorgang vond, leek geen winnaar te krijgen. De winnende goal viel in de derde minuut van de blessuretijd. Merijn van Haandel bediende in blessuretijd Rens van der Wijst, die door Van de Ven in de slotfase mee naar voren was gestuurd: 1-0. “Ik ben doodziek van deze nederlaag. Voor de rest wil ik niet reageren”, sprak de Remco ten Hoopen van EGS’20 direct na afloop zijn teleurstelling over de late nederlaag eerlijk uit. Nadat de emoties waren gezakt, reageerde de Cuijkenaar alsnog. “De eerste helft waren we beter, maar creëerden we niets. Na rust hebben we vooral tegengehouden, maar kregen zij slechts een grote kans. Tot de 93ste minuut, toen maakten ze de 1-0. Daarna hebben we zelfs nog een kans gehad op de gelijkmaker gehad. Erg zuur dit!”