Hoe meer dierenvoeding- en verzorgingsproducten, hoe beter.
Hoe meer dierenvoeding- en verzorgingsproducten, hoe beter. Foto: Facebook HUP.

Actiegroep Help Ukrainian Pets: ‘Ook al heb je maar één kleine zak voer, alles is welkom’

Algemeen 513 keer gelezen

MAASHEES | Mariet Reijnders uit Maashees zet zich in voor de actiegroep HUP, Help Ukrainian Pets. De vrijwilligers van deze organisatie zamelen voer en spullen in voor de met oorlogsgeweld kampende dieren in Oekraïne. Namens HUP doet Mariet een oproep aan iedereen die iets kan missen: “Alle beetjes baten!”

“Wij vragen geen geld, alleen goederen. Denk aan kattenvoer, hondenvoer, knaagdierenvoer, reismanden, benches, dekens, voerbakken en verbandmateriaal,” laat Mariet weten. “Hierbij vraag ik u of uw bedrijf om uw hulp. Men kan goederen aanleveren op de verzamelpunten door geheel Nederland.” Onder andere Mariet haar oprit aan De Goeijstraat 13 in Maashees is een locatie waar mensen hun donaties kwijt kunnen. 

Niet meer te verkopen?
Naast particulieren verzoekt Mariet ook dierenartsen, winkels en andere bedrijven om mee te denken over het dierenprobleem in Oekraïne. Voer dat bijna over de datum is, of door een beschadigde verpakking niet meer te verkopen is, wordt graag door HUP overgenomen. “Mocht u deze goederen niet hebben liggen, wil ik u vragen of wij een leeg mandje in uw winkel mogen plaatsen zodat mensen eventueel spullen kunnen doneren.”

Financiële bijdrage
De stichting benadrukt niet om geld te vragen, maar puur om levens- en verzorgingsmiddelen voor dieren. Mariet “Maar mocht je niet in staat zijn om voer te leveren en toch graag een donatie wil doen aan kun je een financiële bijdrage doen via dit Tikkie:” https://tikkie.me/pay/qd3od1buku0heri3sr22. De dierenliefhebster uit Maashees benadrukt dat dit geld enkel gebruik zal worden om goedkoop grote partijen dierenvoer aan te schaffen.

Kijk voor meer informatie op https://www.helpukrainianpets.com/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant