Afbeelding
COLUMN

‘Een nieuwe gemeente maken we samen!’

Column 297 keer gelezen

Deze week mag ik, Arjan Breijer, een column voor u schrijven over wie ik ben. Nou heb ik daar een probleem, wie ik ben vind ik totaal niet belangrijk. Het gaat niet om mij, maar om waar ik voor sta en wat ik voor u doe.

Om toch aan de vraag tegemoet te komen; Ik ben Arjan Breijer, 48 jaar, getrouwd met Monique en samen met onze zoon Jeroen wonen wij in Oploo. Ik ben vrijwilliger (ambassadeur en bestuurslid) bij LVCNET die samen met anderen ervoor gezorgd heeft dat iedereen een glasvezelverbinding heeft. Vier dagen per week werk ik als intern begeleider op een basisschool. Daar ben ik verantwoordelijk voor de onderwijskwaliteit en onderwijsresultaten. Bewust vier dagen, want als raadslid ben ik gemiddeld zo’n 20 uur per week met het raadswerk bezig.

Wat ik in die 20 uur doe? Naast vergaderingen, stukken lezen ed. is het belangrijkste voor mij het contact met inwoners en verenigingen. Zo heb ik één tot vier keer per week contact met dorpsraden, inwoners of bedrijven. Recent was dat met vertegenwoordigers van samenwerkende en individuele sportclubs uit heel onze gemeente. De informatie die ik daarmee verzamel kan ik gebruiken als de raad vast gaat stellen waar het college de komende vier jaar aan moet werken. Sport moet daar een plek krijgen wat mij betreft. Want al onze verenigingen zijn belangrijk voor de sfeer en onderlinge contacten in de dorpen. Dat raakt direct al onze dorpen! Er is nog heel veel meer te vertellen over raadslid zijn, wie weet in een volgende column?

Vragen of opmerkingen? Bel me!

Als raadslid kunt u mij altijd benaderen als u vragen, tips of opmerkingen heeft. Mensen die vinden dat ze niet goed geholpen worden door de gemeente spreek ik graag . Want daar ligt vaak ruimte voor verbetering en oplossingen. De gemeente bestaat slechts drie maanden, maar het zal niemand zijn ontgaan dat er nog wat kinderziektes zijn. Met uw mening kan ik verder aan de slag met als insteek dat de dienstverlening en service stukje bij beetje beter wordt. Zo maken we samen de nieuwe gemeente beter!

Bent u trots op iets in uw dorp en wilt u dat als voorbeeld laten zien, of wilt u juist een probleem? Bel, mail of app me en als u dat wil kom ik een keer bij u langs. (arjan.breijer@cdalvc.nl, 06-15046202, Facebook, Instagram & Twitter: @abreijer)

Graag tot ziens!

Arjan Breijer (CDA)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant