Bij Van Keijsteren in Beugen vind je 3000 vierkante meter aan dier, tuin en doe-het-zelf-producten.
Bij Van Keijsteren in Beugen vind je 3000 vierkante meter aan dier, tuin en doe-het-zelf-producten.

Toys4Boys: Open dag bij Van Keijsteren in Beugen

Algemeen 4.070 keer gelezen

BEUGEN | Er is de afgelopen tijd hard gewerkt om een geheel nieuwe beleving te creëren bij Van Keijsteren in Beugen. Dé winkel als het gaat om dier, tuin, doe-het-zelf en bedrijfskleding! Eigenaar Peter van Keijsteren heeft gekeken naar de behoefte van zijn klanten en het assortiment en uitstraling hier op aangepast. De winkel biedt nu 3000m² aan artikelen, waarvan 500m² dier en 1000m² bedrijfskleding, maar wordt er op kwaliteit, zoals u gewend bent bij van Keijsteren, niet ingeleverd! 

“Het bestaande assortiment versterken had de voorkeur boven het verruimen van het assortiment om te zorgen dat onze klanten altijd met de beste kwaliteitsproducten naar buiten lopen” aldus Peter van Keijsteren.

Om te vieren dat de winkel verbouwd is, en vooral om mensen te laten genieten van al het moois wat Van Keijsteren te bieden heeft, is er op 2e paasdag een heuse open dag. Deze open dag, genaamd Toys4Boys, biedt allerlei activiteiten aan voor het hele gezin, jong of oud! De dag zal bol staan van activiteiten, maar je kan in ieder geval al rekenen op een F1 simulator, de mogelijkheid om zelf in een Land Rover te rijden en voor de kleinsten een paasspeurtocht! Reden genoeg om 18 april tussen 14:00 en 19:00 bij Van Keijsteren op Laag Werveld 1 in Beugen langs te gaan!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant