Bent u benieuwd naar de winnende ovenschotel van Keurslager Meulepas?
Bent u benieuwd naar de winnende ovenschotel van Keurslager Meulepas?

Goud voor de ovenschotel van Keurslager Meulepas

Algemeen 1.018 keer gelezen

BOXMEER | Tijdens de landelijke ovenschotelkeuring heeft de vakkundige jury de Boxmeerse ovenschotel van Keurslager Meulepas uit Boxmeer uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke ovenschotel van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. En dat betekent goud voor de ovenschotel! De jury prees vooral de smaak en samenstelling zijn van een uitmuntende kwaliteit.

Bij Keurslager Meulepas is de ovenschotel het hele jaar een hardloper. Het gemak en de rijke smaak van de ovenschotel zorgen voor een groot succes bij de klant! De Keurslager werkt met de beste grondstoffen en weet precies wat er in de ovenschotel gaat. Zo kunnen ze de lekkerste smaak garanderen. 

Gemak en een gevarieerd menu
In een tijd waarbij men steeds minder tijd heeft om uitgebreid in de keuken te staan, biedt de ovenschotel een uitkomst voor veel mensen. Het is een kwestie van opwarmen en er staat een heerlijk gevarieerde maaltijd op tafel, volgens Keurslager Meulepas

Bent u benieuwd naar de winnende ovenschotel van Keurslager Meulepas? Om deze score te vieren, geldt van 21 tot en met 26 maart de volgende aanbieding: Boxmeerse ovenschotel van € 1,40 per 100 gram nu voor € 1,00 per 100 gram
“Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer ovenschotelassortiment in onze toonbank liggen. Voor ieder wat wils!” aldus de trotse ondernemer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant