Afbeelding

Lilians Bewegings- en afslankinstituut bestaat 25 jaar: ‘Ik ben mijn klanten ontzettend dankbaar!’

Algemeen 626 keer gelezen

BOXMEER | “Wie fit is..... geniet meer van het leven,” luidt de visie van Lilian Kastelein. En wie geniet van het leven, houdt het gemakkelijk jaren vol. Dat blijkt ook wel uit Lilian zelf. Haar Bewegings- en afslankinstituut bestaat dit jaar alweer 25 jaar. Als het aan de Boxmeerse ligt komen daar gerust nog heel wat jaren bij.

Door Mans Pere

“Je wilt niet weten hoeveel bloemen ik heb gehad” vertelt Lilian verrast. ”En ik heb geen eens aandacht besteed aan het jubileum. Ongelooflijk!” Dat menigeen toch heeft stilgestaan bij de mijlpaal komt ongetwijfeld door de trouwe klantenkring die Lilian in de loop der tijd heeft opgebouwd. Haar manier van werken, en de prettige sfeer die daarmee gepaard gaat, maakt dat iedereen zich thuis voelt in het bewegingsinstituut.

Gevarieerd aanbod
Al 25 jaar is Lilian hét adres voor iedereen die op een laagdrempelige manier wat fitter wil worden, of wat minder kilootjes op de weegschaal wil leggen. Een goed voorbeeld is het zogenaamde slenderen. Door op zes elektronische ligbanken plaats te nemen, worden telkens nieuwe spiergroepen geactiveerd. Maar ook powerplate, Utsukusy dieptewarmte en cardio-oefeningen behoren tot de mogelijkheden bij Lilians Bewegings- en afslankinstituut. Een gevarieerd aanbod, met als gemene deler de focus op laagdrempelig fitter worden.

 “Het is écht bedoeld voor iedereen. Oud en jong, man of vrouw, fit of nog niet fit, iedereen is hier welkom.” Veel sportscholen gebruiken ook deze uitspraak van Lilian, maar de Boxmeerse weet dat het bij haar geen loze woorden zijn. “Je ligt met zes mensen tegelijk, en lekker door elkaar. Maar ik zorg er altijd voor dat jouw programma op maat gemaakt is.” 

Trouwe klanten
Lilians huiselijke, persoonlijke maar professionele werkwijze heeft in de loop der jaren een trouwe klantenkring opgeleverd. “Omdat ik alleen werk, ken ik mijn klanten goed. Dat zorgt voor een wederzijds vertrouwen waar mensen veel waarde aan hechten” legt Lilian uit. “En dat maakt ook dat ik het zo lang heb volgehouden. Daar ben ik al die mensen dan ook ontzettend dankbaar voor!”

Of Lilian nog iets gaat doen om het jubileum kracht bij te zetten? “Ik heb een leuke kennismakingsactie: 3x slenderen of 3x Powerplate en 1x de Utsukutsy Dieptewamte voor €15.- Daarnaast heb ik een geweldige actie met de combi kaart van de Utsukutsy en Slenderen.” En volgens Lilian blijft het hier niet bij: “De zaak bestaat het hele jaar 25 jaar! Dus hebben we hebben het hele jaar door leuke acties.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant