Eric Meijers in zijn tijd als hoofdtrainer van JVC Cuijk
Eric Meijers in zijn tijd als hoofdtrainer van JVC Cuijk Foto: Kliksport

JVC Cuijk boos op oud-trainer Eric Meijers

Voetbal 2.176 keer gelezen

CUIJK | JVC Cuijk is boos op oud-trainer Eric Meijers. De oud-trainer van de Cuijkenaren stelde in een interview met De Gelderlander naar aanleiding van zijn onlangs verschenen biografie ‘Van kroonprins tot kutkeeper’ dat drie clubs waar hij gewerkt heeft ‘ten onder zijn gegaan’. Daarin noemde hij onder meer JVC. Het bestuur van die vereniging neemt afstand van die uitspraken.

“Hij zal het zo niet bedoeld hebben, maar het staat er wel. Onze vereniging is negentig jaar jong. Elke dag van de week zijn er heel veel vrijwilligers bezig om JVC Cuijk te laten bloeien. Inderdaad heeft JVC Cuijk een lastige periode achter de rug, maar de handschoen is met man en macht opgenomen. Niet alleen vanwege het sportieve belang, ook vanwege het maatschappelijke belang. Meisjes en jongens, vrouwen en mannen uit alle maatschappelijke lagen, jong en oud en van velerlei herkomst beleven plezier aan het voetbal bij JVC Cuijk. De club bloeit”, laat de vereniging op de eigen website en social media weten.
Meijers was in het seizoen 2014-2015 hoofdtrainer van JVC Cuijk, met wie hij die jaargang op een vijfde plek eindigde in de Topklasse (het toen hoogste amateurniveau). In de zomer vertrok hij naar Achilles’29 in Groesbeek, waar hij trainer werd van de ploeg die betaald voetbal ging spelen. Meijers doelde met ‘ten onder gegaan’ op het feit dat JVC Cuijk in 2019 stopte met de zondagtak, die actief was in de Derde Divisie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant