<p>Beatrice van der Poel</p>

Beatrice van der Poel

(Foto: )

Twee topartiesten brengen ode aan ‘Club van 27’ in Mariakapel Holthees

  •   keer gelezen

HOLTHEES | Beatrice van der Poel, de blues diva van Nederland en de Nederlandse Ry Cooder op gitaar, Erwin van Ligten,  brengen in hun concert ‘27 Forever’ een ode een groep legendarische muzikanten die zijn overleden op 27 jarige leeftijd. Het concert ‘27 Forever’ brengt muziek van deze groep veel te vroeg overleden muzikanten zoals Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison en Amy Winehouse. In de regel zijn de leden van de ‘Club van 27’ invloedrijke musici met een levensstijl gekenmerkt door overmatig drugs- en alcoholgebruik. Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten geven op fenomenale wijze een interpretatie van hun hoogtepunten. 

Erwin en Beatrice interpreteren de songs op een eigen manier, waarbij het karakter en de herkenbaarheid van het stuk bewaard blijft, maar de muziek een extra dimensie krijgt door het creatieve bluesy gitaarspel van Erwin en de warme soulvolle stem van Beatrice.


Erwin van der Ligten

Door de intieme ambiance, de verhalen die verteld worden en het prachtige subtiele gitaarspel en de soulvolle zang is ‘Forever 27’ een blijvende herinnering en hommage aan de fantastische musici die te vroeg afscheid namen en daarmee altijd jong blijven! De muzikanten van de 27 club inspireren nog steeds en spreken voor velen tot de verbeelding. Zo ook voor Beatrice van der Poel en Erwin van Ligten (beide 27+) . Zowel de verhalen achter de muzikanten als hun muziek zijn geweldige bouwstenen voor een inspirerend theaterconcert, waarin we terug gaan in de tijd. Een voorstelling die volgens muziek recensies in elk theater zou moeten staan.

Het concert op zondag 22 mei begint om 15.30 uur. De entree prijs is € 15,-- Reserveren: www.mariakapel.nl of vanrijenwilbert@gmail.com of 0616170433 

Meer berichten