Voor wie ga jij juichen?
Voor wie ga jij juichen?

Voetballen voor de voedselbank; Leerlingen en docenten Merletcollege gaan de strijd met elkaar aan

  •   keer gelezen

MILL | Leerlingen van het Merletcollege Mill nemen het vrijdag 20 mei op tegen hun docenten, in een spannend potje voetbal. Met deze wedstrijd willen de leerlingen en docenten geld ophalen voor De Voedselbank Land van Cuijk. De benefietwedstrijd vindt plaats op het hoofdveld van RKSV Juliana Mill, vanaf 16.30 uur. De wedstrijd start om 17.15 uur. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen. 

Enkele weken geleden trokken de bovenbouwleerlingen van het Merletcollege in Mill de stoute schoenen aan. Ze daagden de docenten uit voor een potje voetbal: “Wij maken jullie dik in hoor!” Daar draaiden de docenten hun hand natuurlijk niet voor om en ze namen de uitdaging aan. Het enthousiasme groeide en er was al snel een elftal de voetbalschoenen aan het afstoffen. 

Voedselbank Land van Cuijk
Helaas zijn de financiële gevolgen van de afgelopen jaren voor een aantal gezinnen in het Land van Cuijk dusdanig groot dat zij genoodzaakt zijn om naar de voedselbank te gaan. Omdat het Merletcollege graag een steentje bijdraagt wordt het een benefietwedstrijd: voetballen voor het goede doel. De opbrengst van de benefietwedstrijd zal dan ook geschonken worden aan De Voedselbank Land van Cuijk.

Tijdens de wedstrijd is er de mogelijkheid om te doneren, een versnapering te kopen die gemaakt is door leerlingen en mee te doen aan de loterij. Voor meer informatie over de wedstrijd, aanmelden, doneren en sponsoren neemt u een kijkje op www.merletcollege.nl 

De vriendschappelijke rivaliteit tussen de leerlingen en docenten heerst al een tijdje in de school. Het belooft 20 mei een spannende wedstrijd te worden! 

Meer berichten