Het nieuwe pand van Jan Berkvens Electro World biedt nog meer ruimte om de klant beter van dienst te zijn.
Het nieuwe pand van Jan Berkvens Electro World biedt nog meer ruimte om de klant beter van dienst te zijn. (Foto: )

Electro World Jan Berkvens opent op nieuwe locatie

  •   keer gelezen

BOXMEER | Electro World Jan Berkvens Boxmeer gaat verhuizen. Dit betekent een volledig nieuwe winkel, waarbij de kwaliteiten van deze winkel centraal blijven staan. Electro World Jan Berkvens aan de Koorstraat 17 in Boxmeer krijgt een geheel nieuwe winkel. 

“Door de verhuizing naar een groter pand kunnen we onze klant nog beter van dienst zijn. We hebben een uniek en gevarieerd assortiment, een zeer hoog kennisniveau en onze service en reparatiedienst is excellent. Wij zijn met zijn allen erg trots op deze verandering. We nodigen iedereen van harte uit in onze nieuwe winkel”, aldus Jan en Sander Berkvens. 

De feestelijke opening is op Hemelvaartsdag donderdag 26 mei van 12:00 tot 17:00. Uiteraard met feestelijke aanbiedingen. 

 Al 100 jaar een begrip in Boxmeer
Sinds 1920 is Jan Berkvens Electro World al hét adres voor al uw elektronische apparatuur. Een begrip in de regio wanneer het gaat om de beste service en het beste advies. Dit is mede te danken aan het feit dat Jan Berkvens is aangesloten bij de grootste landelijke formule: Electro World. Jan: “Het logo van Electro World is echt een kwaliteitskenmerk. Als zelfstandig ondernemer zijn wij er trots op dat we al jaren de kwaliteit van onze service zo hoog kunnen houden. Mede door de ondersteuning van Electro World ten aanzien van assortiment en opleidingen.

Vrijwel alles waar een stekker aan zit, is bij Jan Berkvens Electro World te koop. “We verkopen onder andere TV’s , wasmachines, kleinhuishoudelijk, routers, laptops maar ook inbouwapparatuur,” vertelt Jan enthousiast. Waar de ondernemer zich mee onderscheidt is de uitstekende service: “Ons bedrijf wordt gekenmerkt door een gemoedelijke sfeer in het bedrijf waar een goed advies en servicegerichtheid voor iedereen voorop staan. Kom eens lang in onze winkel voor een kop koffie en ervaar de service van Jan Berkvens Electroworld”

Electro World Jan Berkvens in Boxmeer is gevestigd aan Koorstraat 17. Er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. 

Meer berichten