<p>De 33 deelnemers van de scootmobieltocht kijken allen terug op een zonnige en gezellige middag. (Foto: Bas Delhij)</p>

De 33 deelnemers van de scootmobieltocht kijken allen terug op een zonnige en gezellige middag. (Foto: Bas Delhij)

(Foto: )

Scootmobieltocht Boxmeer: ‘Alleen maar enthousiasme, blijheid en gebruinde mensen’

  •   keer gelezen

BOXMEER | Een slinger van 33 scootmobiels trok zaterdag van Boxmeer naar Stevensbeek en terug. De vrolijke scootmobieltocht werd georganiseerd door Gehandicaptenbelang Boxmeer, en net als voorgaande edities waren de deelnemers enkel lovend over de organisatie.

“José (Lichteveld) had écht een hele mooie route uitgezet!” vertelt één van de deelnemers. “Halverwege, in Stevensbeek, kwamen we tot een halt bij ‘Theehuys Ons Truuske’. Die zijn normaal alleen doordeweeks open, maar hebben speciaal voor ons de deuren opgegooid. Daar hebben we zo gezellig gegeten, we wilden bijna niet meer gaan.”

De organisatie wil iedereen die heeft meegeholpen aan het evenement, zoals de verkeersregelaars, fietsbegeleiders en EHBO’ers, ontzettend bedanken voor hun inzet. “Maar ook iedereen langs de weg natuurlijk. Mede dankzij hen hadden we op het einde alleen maar enthousiasme, blijheid en gebruinde mensen!”

De volgende scootmobieltocht staat alweer op de planning. Schrijf jij 10 september ook vast in je agenda?

Meer berichten