Van vrijdag 20 mei 21:00 uur tot maandag 23 mei 5:00 uur kan men niet over de A73 richting Venlo rijden.
Van vrijdag 20 mei 21:00 uur tot maandag 23 mei 5:00 uur kan men niet over de A73 richting Venlo rijden. (Foto: SK-Media.nl)

A73 richting Venlo wordt tijdelijk afgesloten wegens werkzaamheden; Houdt rekening met omleidingen en extra reistijd

  •   keer gelezen

RIJKEVOORT / VIERLINGSBEEK | Wie van plan is om komend weekend naar het zuiden te trekken, moet rekening houden met omleidingen en mogelijke verkeersproblematiek. De A73 richting Venlo wordt namelijk afgesloten voor al het verkeer, vanaf vrijdag 20 mei om 21:00 uur tot maandag 23 mei om 5:00 uur. Tussen knooppunt Rijkevoort en de afrit bij Vierlingsbeek gaat Rijkswaterstaat aan de slag met onderhoudswerkzaamheden. 

Al het verkeer dat komend weekend zich richting Venlo wil bewegen krijgt te maken met omleidingen en extra reistijd. Voor een actueel overzicht van de omleidingen klik hier.

Regulier onderhoud
“Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker,” meldt Rijkswaterstaat. Het betreffen weersgevoelige werkzaamheden. Indien de weergoden dus slecht gezind zijn, kunnen de werkzaamheden geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Meer berichten