Op de markt is het gezellig vertoeven.
Op de markt is het gezellig vertoeven. (Foto: )

Kom jij ook naar de gezellige rommelmarkt in Haps?

  •   keer gelezen

HAPS | Het is weer zover: De jaarlijkse Rommelmarkt van Muziekvereniging Juliana uit Haps. Elk jaar weten vele honderden marktliefhebbers de weg naar het Hapse centrum te vinden om een bezoek te brengen aan de gezellige markt, die dit maal plaatsvindt op donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag). 

De Hapse rommelmarkt staat bekend om haar knusse en gezellige sfeer waarin weer 1001 artikelen worden aangeboden tegen scherpe prijzen! Om al deze artikelen te kunnen aanbieden gaat een wekenlange inzameling vooraf waarbij iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om “koopwaar” in te leveren voor de markt zodat deze verkocht kunnen worden. De commissie die de koopwaar inneemt is wel streng: alleen kwalitatief goede koopwaar kunnen worden ingeleverd.

Wat is er zoal te koop?
Te veel om op noemen: een uitgebreide boekencollectie, schilderijen, speelgoed, elektrische apparatuur, aardewerk, glaswerk, samengevat: bijna alles! Uiteraard is ook de veilingmeester weer van de partij om vanaf de opbodlocatie de mooiste artikelen weer te verkopen.

De markt is geopend van 10.00 uur tot 14.00 uur, de entree bedraagt 2 euro. Parkeren kan gratis en vlak bij de markt. Meer info: www.mvjuliana.nl . Er is geen kraamverhuur.

Meer berichten