Vanaf 19:30 uur is Café 't Centrum op zaterdag 4 juni geopend voor de fervente 30 Seconds speler.
Vanaf 19:30 uur is Café 't Centrum op zaterdag 4 juni geopend voor de fervente 30 Seconds speler. (Foto: )

Ben jij de kampioen in 30 Seconds? Bewijs het tijdens het Boxmeerse Open Kampioenschap

  •   keer gelezen

BOXMEER | Ben jij ook zo gek op het bordspel 30 Seconds? Ben jij thuis dé held in het zo snel mogelijk omschrijven van personen, voorwerpen en landen? Dan maak jij zeker kans op de felbegeerde titel: Boxmeers Kampioen 30 Seconds. Na vele succesvolle andere edities in verschillende gemeenten, strijkt het Open Kampioenschap 30 Seconds nu neer in Boxmeer. Op zaterdag 4 juni is het zo ver en vormt Café ‘t Centrum hét 30 Seconds-strijdtoneel.

Ben je nou niet zo heel erg goed, maar houd je wel van gezelligheid? Ook dan moet je je zeker aanmelden! Het belooft hoe dan ook een topavond te worden. Naast eeuwige roem maak je ook kans op mooie prijzen, waaronder een fantastische hoofdprijs. De Inschrijving is reeds begonnen en zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Trommel dus snel je vrienden, partner, familieleden of irritante schoonmoeder op om een team samen te stellen van twee tot vier personen. Schrijf je vervolgens in voor het Boxmeerse Open Kampioenschap 30 Seconds. Dit kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden (Deelname kost 5 euro p.p.) Gaan jij en jouw team op zaterdag 4 juni die felbegeerde hoofdprijs in de wacht slepen?

Meer berichten