<p>&nbsp;Mark van de Veerdonk komt met &#39;Geen Viking&#39; naar &#39;De Speultuin&#39; in Oploo.</p>

 Mark van de Veerdonk komt met 'Geen Viking' naar 'De Speultuin' in Oploo.

(Foto: )

Mark van de Veerdonk met ‘Geen Viking’ in ‘De Speultuin’ in Oploo

  •   keer gelezen

OPLOO | Na een succesvolle opening van het theaterseizoen met de Uitmarkt staat op zaterdagavond 4 juni de eerste theatershow op het programma van Openluchttheater de Speultuin in Oploo.

Mark was al drie keer eerder te gast in het theater, waar inmiddels een prachtige ontvangstruimte voor artiesten en gasten is gerealiseerd door de vele vrijwilligers van het Avonturenpark. Die optredens vielen zeer goed in de smaak, zodat de inmiddels tot huiscabaretier benoemde Van de Veerdonk ook zijn programma “Geen Viking” in Oploo op de planken brengt.

Het leven is geen grap
‘Geen Viking’ zit vol verbale slapstick en mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen, het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk. Ook deze voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In ‘Geen Viking’ doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.

Vliegende wc-pot
Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot … wat sleept de Brabantse komiek nu het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”. 

Zin in een avond heerlijk lachen? Koop dan nu kaarten voor deze voorstelling via www.graancirkeloploo.com of bij SPAR Jaegers in Oploo of via telefoonnummer 06-30543361.
De voorstelling begint op 4 juni om 20.30 uur en de kaarten kosten € 16.

Meer berichten