Foto:

Toernooi en feest voor leden en oud-leden van BCB AKROS

  •   keer gelezen

BOXMEER | “We mogen weer”. Overal horen we dat om ons heen. Zo ook bij basketballvereniging AKROS. De Boxmeerse club mocht eindelijk weer wedstrijden spelen en dat werd vol overgave gedaan. Met als eindresultaat: goede middenmoters, tweede of derde posities in de competities en zelfs mogelijke kampioenschappen voor de heren onder 16 en onder 18 jaar. 

En nu mogen er ook weer evenementen georganiseerd worden, zoals de feestelijke seizoensafsluiting van de club op 18 juni. Voor de jongste leden wordt er op deze dag een kind-ouder-toernooi georganiseerd (10.00-12.00 in het Hoogkoor). Na een heel seizoen vanaf de zijkant aangemoedigd te hebben, mogen de ouders het spel zelf beleven. Vaak tot hilariteit van hun kinderen.

Voor de leden en oud-leden vanaf de leeftijd onder 16, wordt er later op de dag een mix-toernooi georganiseerd van 14.30 tot 17.00 uur in het Hoogkoor. Vanaf 18.00 uur wordt deze laatste groep verwacht in Pub Esser voor een overheerlijke barbecue. Aansluitend vindt om 21.00 uur de AKROS-Pub-Quiz plaats.

Bent u oud-lid van BCB AKROS en wilt u hieraan meedoen? Kijk dan snel op de website van akrosboxmeer.nl voor verdere details en waar u zich aan kunt aanmelden. Bij individuele aanmelding wordt u in een team geplaatst. Het is ook mogelijk het oude team van vroeger op te trommelen en zich als team op te geven.

Meer berichten