Van smakelijke spiesen tot vernieuwende vega-hapjes, er was voor ieder wat wils bij de FoodTour. (Foto: Ten Haaf Fotografie)
Van smakelijke spiesen tot vernieuwende vega-hapjes, er was voor ieder wat wils bij de FoodTour. (Foto: Ten Haaf Fotografie) (Foto: Ten Haaf Fotografie)

FoodTour Cuijk was drukbezocht maar ontzettend gezellig

  •   keer gelezen

CUIJK | “Het ging goed, en wat was het mooi weer!” Met die enthousiaste woorden blikt Demi Peters terug op de Foodtour, die afgelopen zondag plaatsvond in het centrum van Cuijk. Samen met elf andere medestudenten van De Leijgraag Cuijk organiseerde Demi de foodtour, als afstudeerproject. Gelet op de reacties van de vele bourgondische gasten krijgen de studenten ongetwijfeld een mooi cijfer.

Om 12:00 uur zou het evenement starten, maar al ruim van tevoren stond het Louis Jansenplan helemaal vol. “We hebben uiteindelijk besloten om enkele minuten eerder te beginnen. Er waren al zo veel mensen!” 

Desondanks liep de organisatie niet tegen grote problemen aan. De hele foodtour verliep volgens plan en naar ieders tevredenheid. “We waren van te voren wel wat zenuwachtig, maar dat was gelukkig niet nodig. Alles is heel goed verlopen. Het was een gezellige, leerzame maar ook vermoeiende dag,” besluit Demi lachend.

Graag willen de studenten het Centrummanagement Cuijk, de deelnemende bedrijven en alle andere betrokkenen ontzettend bedanken voor hun hulp en inzet. “Zonder hen was het nooit gelukt.”

Meer berichten