<p>Wandelschoenen.</p>

Wandelschoenen.

(Foto: )

Wandel2daagse in Landhorst krijgt een vervolg

  •   keer gelezen

LANDHORST | Op vrijdag 10 en zaterdag 11 juni vindt de 2e editie van de Wandel2daagse plaats in Landhorst! Na het succes van vorig jaar, gaat toneelvereniging Spelenderwijs dit vernieuwde evenement voortzetten. Er zijn twee mooie routes uitgezet door Landhorst en omgeving. Vorig jaar hebben we tijdens het wandelen een aantal landen bezocht, maar dit jaar heeft Spelenderwijs een tijdreismachine gevonden en gaan we dus wandelen door de tijd!

Inschrijven kan beide avonden bij Dorpshuis de Stek tussen 18.00 en 19.00 uur, vooraf aanmelden is niet nodig. Voor 5 euro (contant betalen bij inschrijving) mag je 2 dagen wandelen, kinderen t/m groep 2 lopen gratis mee. Op de routes liggen een aantal pauzeplaatsen, waar gezorgd wordt voor vermaak en een lekkere versnapering. De wandelroutes zijn 5-6 km, geschikt voor jong en oud, maar niet rolstoelvriendelijk.

De routes beginnen bij De Stek, waar ze ook zullen eindigen. Er is elke avond een gezellige afterparty in de tuin van de Stek, waar ook niet-wandelaars van harte welkom zijn.

Zie Facebook (facebook.com/spelenderwijslandhorst) voor meer informatie, daar zal binnenkort ook alvast te vinden zijn naar welke tijden we gaan reizen tijdens het wandelen..... Heb je nog vragen? Mail dan naar landhorstwandelt@gmail.com.

Meer berichten