Het is ook een ideale mogelijkheid voor de huidige blokfluitleeringen om je te oriënteren op een ander instrument.
Het is ook een ideale mogelijkheid voor de huidige blokfluitleeringen om je te oriënteren op een ander instrument.

Boxmeersche Harmonie organiseert ‘Instrumenten oriëntatie ochtend’

Algemeen 284 keer gelezen

BOXMEER | Muziekvereniging Boxmeersche Harmonie organiseert zaterdag 18 juni een zogenaamde ‘instrumenten oriëntatie ochtend’. Een ochtend waarbij iedereen die dat wil, kinderen en ouders uit Boxmeer en omliggende dorpen, een kijkje mag komen nemen en zich laten informeren naar de mogelijkheden om een muziekinstrument te leren bespelen. Immers: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Er zal die ochtend een groot aantal muziekinstrumenten beschikbaar zijn om te bekijken, te voelen en mogelijk te proberen hierop te blazen. 

Behalve dat er een aantal mensen van Muziekvereniging Boxmeersche Harmonie aanwezig zijn, zullen ook de muziekdocenten van de Boxmeersche Harmonie waaronder die van Kwartnoot.nl aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven hoe en op welke manier je een muziekinstrument zou kunnen gaan bespelen. Kortom, een interessante muzikale ochtend voor jong en oud die hier belangstelling in hebben. Ook diegenen die eerder een instrument hebben gespeeld en nu de draad weer willen oppakken zijn natuurlijk van harte welkom!

Deze ochtend vindt plaats in de Weijer, ingang hoek speelplaats van basisschool de Weijerwereld, en is van 10.00-12.00 uur. Wees welkom allemaal!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant