Afbeelding

Goede doelenmarkt op Elzendaalcollege

Onderwijs 58 keer gelezen
BOXMEER - Elzendaalcollege Boxmeer houdt op woensdagavond 1 april een Goede Doelenmarkt. Tijdens deze avond presenteren de brugklassen tien lokale goede doelen die zich inzetten voor projecten in het Land van Cuijk of in ontwikkelingslanden.

[image=264737]

Elke brugklas vertegenwoordigt een goed doel. De leerlingen hebben de afgelopen weken bij het vak persoonlijke ontwikkeling hard gewerkt om de verschillende projecten tijdens de Goede Doelenmarkt zo goed en zo mooi mogelijk te kunnen presenteren. De Goede Doelenmarkt is een van de projecten uit het onderwijsprogramma van het Elzendaalcollege rondom het thema wereldburgerschap. De goede doelen die deelnemen zijn Stichting Be4All (klas 1Ma), Hetty Denen Foundation (klas 1Ha), Stichting Thuis en Toekomst (klas 1Hb), Stichting Passion for People (klas 1Hc), Stichting Klaartje Derks voor Kisumu (klas 1Aa), Voedselbank Land van Cuijk (klas 1Ab), Stichting KisoBOka (klas 1Ac), Maasziekenhuis Pantein Boxmeer (klas 1Ad), Wereldwinkel Boxmeer (klas 1Ga) en Stichting Fiokids (klas 1Gb).

Abc
De Goede Doelenmarkt vindt plaats op woensdag 1 april van 18.00 tot 20.30 uur in het schoolgebouw aan de Stationsweg (Stationsweg 38, Boxmeer). Elke bezoeker kan tegen betaling van een euro zijn stem op één van de klassen/goede doelen uitbrengen. Met de kerstactie hebben de brugklassen voor elk goed doel een geldbedrag opgehaald. De opbrengst van de Goede Doelenmarkt wordt hierbij opgeteld. De hoogte van dit bedrag wordt bepaald door het aantal stemmen dat een goed doel krijgt.
Kijk voor meer informatie over de Goede Doelenmarkt en andere projecten van World Citizens op www.elzendaalcollege.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant