Dennis Wiersma bezocht het Merletcollege in Mill
Dennis Wiersma bezocht het Merletcollege in Mill

Onderwijsminister bezoekt Merletcollege in Mill op examenuitslagdag

Algemeen 478 keer gelezen

MILL | Op de dag van de examenuitslag voor vmbo bezocht Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs Dennis Wiersma het Merletcollege in Mill. Hij verraste een leerling thuis met het goede nieuws en feliciteerde alle geslaagden op school.

Iedere leerling krijgt een telefoontje met de examenuitslag. Behalve Leroy van der Beek, bij hem ging de deurbel. Minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs, Dennis Wiersma, stond bij Leroy op de stoep. Met taart, bloemen, een vlag en de cijferlijst viel Wiersma gelijk met de deur in huis: je bent geslaagd! Samen zijn zij vervolgens naar het Merletcollege in Mill gegaan om het te vieren!

Wiersma werd hartelijk ontvangen door de derdejaarsleerlingen en ze bakten samen taart voor de geslaagden. Daarna werd in de aula feestelijk stil gestaan bij het succes van de examenkandidaten De minister sprak met de schoolleiding, docenten en de leerlingen en er werd geproost. De leerlingen waren daarna ook weer snel weg: “Ik moet naar huis, we hebben een groot barbecuefeest”.

Het Merletcollege is trots op alle leerlingen. Sommige hebben nog een herkansing, dus die doen nu nog hun uiterste best om te slagen na het tweede tijdvak! De uitslagdatum hiervan is voor leerlingen van alle niveaus op vrijdag 1 juli.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant