<p>De stoet reed naar de plek waar het fatale ongeluk gebeurde,</p>

De stoet reed naar de plek waar het fatale ongeluk gebeurde,

(Foto: SK-Media)
VIDEO

Massaal eerbetoon voor slachtoffers tragisch ongeluk Oeffelt

  •   keer gelezen

CUIJK / OEFFELT | Een massale hoeveelheid scooters en motoren verzamelden zich zondag rond het middaguur bij het Cuijkse station, om vanuit daar in een kalm tempo richting Oeffelt te rijden. Deze tocht werd georganiseerd als  een waardig eerbetoon voor de slachtoffers van het fatale ongeval in Oeffelt, vorige week. 

Na een minuut stilte op de verzamellocatie bij het station in Cuijk, trok de stoet in een langzaam vaartje richting het huis van één van de slachtoffers. Vervolgens werden de helmen gericht op Oeffelt, waar het tragische ongeval plaatsvond. Met fakkels in de lucht, en luid claxonnerend, trokken de voertuigen langs de plek des onheils, ter hoogte van de Urlingsestraat. Verderop, op de rotonde van de Brabantweg in Gennep, draaiden de tweewielers om, zodat ze konden terugkeren naar Cuijk. 

De tocht trok niet alleen veel deelnemers, maar ook veel bekijks. Langs het hele parcours stonden talloze mensen te kijken naar de tientallen voertuigen die voorbij kwamen. 

De scootertocht vormt een laatste eerbetoon aan de omgekomen Chris en Jamilla. Chris was een groot liefhebber van scooters en motoren. Hij deed niets liever dan sleutelen. Deze hobby speelde dan ook een belangrijke rol binnen de vriendengroep. Voor veel deelnemers was de tocht dan ook een zeer emotionele gebeurtenis. 


Grote hoeveelheden scooter- en motorfanaten bewijzen Jamilla en Chris een laatste eer. Foto en video: SK-Media


Meer berichten